Helka

Helsingin kaupunginosayhdistykset ry

Uutiset / Helkan uutiset / Kaupunkitapahtuman tuottamisen koulutusillat Helkassa 25.3./ 1.4./ 8.4.

Kiinnostaako kaupunginosatapahtuman toteuttaminen? Maalis-huhtikuussa 2019 on mahdollista saada oiva tietopaketti aiheesta, Helkan tiloissa (Helsingin keskustassa) järjestettävässä kolmen maanantai-illan kokonaisuudessa! Koulutusilloissa käydään läpi tapahtumantuottamisen eri osa-alueita: miten edetään tapahtumaideoista toteutukseen. Illat järjestetään seuraavasti: ma 25.03./ma 01.04. ja ma 08.04. Kellonaika on aina klo 17.30-20.00. Paikkana on Helka ry:n toimisto osoitteessa Aurorankatu 19, katutaso. Koulutus on ideoitu ja toteutettu yhteistyössä Helsingin työväenopiston ja Helka ry:n kanssa ja se tarjoaa monipuolisia taitoja ja varmuutta kaupunginosatapahtumien järjestämiseen.

HUOM! Kurssille tulee ilmoittautua työväenopiston sähköisen ilmonet -palvelun kautta oheisesta linkistä  https://ilmonet.fi/#fi/code=H193078. (Kurssitunnus on H193078). Osallistumismaksu on 16,00 € ja se suoritetaan työviksen verkkosivun kautta ohjeiden mukaan. Osallistujamäärä on rajattu, joten ilmoittaudu pian jos haluat mukaan! Tarjolla virvokkeita ja pientä purtavaa.

Koulutusiltojen tarkemmat kuvaukset:

ma 25.3. (klo 17.30-20.00) Vapaaehtoiskoordinointi ja sitouttaminen tapahtumassa tai yhdistyksessä
Kuinka sitouttaa uusia vapaaehtoisia toimintaan? Kuinka rakennamme yhdessä tapahtumaa nautinnollisesti niin, että vapaaehtoisilla tekijöillä on oikeasti kivaa? Miten tehtäviä kannattaa jakaa ryhmän kesken?

ma 1.4. (klo 17.30-20.00) Tapahtuman ideointi, aikataulutus sekä rahoitus ja yhteistyökumppanuudet
Mitä tulee ottaa huomioon ideoinnissa ja tapahtuman aikataulutuksessa? Keräämme yhteen hyviä vinkkejä ideoiden kehittämisestä ja toteuttamisesta. Käymme läpi perusasioita apurahojen hakemisesta ja yhteistyökumppanuuksista.

ma 8.4. (klo 17.30-20.00) Tapahtumamarkkinointi ja tapahtumatiedotus
Miltä näyttää toimiva markkinointi ja missä tapahtumasta kannattaa tiedottaa? Kuinka tapahtumaan saadaan lisää kävijöitä? Markkinointi jää usein liian pienelle huomiolle: kurssilla keräämme muistilistaa siitä, miten se onnistuu kaikilta.

Opettajina koulutusilloissa toimivat Anna Suonsyrjä ja Anna Jauhola. Koulutusillat on suunniteltu ja toteutettu yhteistyönä Helsingin suomenkielisen työväenopiston ja Helsingin kaupunginosayhdistykset ry:n kanssa.

Lisätiedot:
Pirjo Tulikukka, toiminnanjohtaja/ Helka ry
pirjo.tulikukka[at]helka.net tai p. 041-5222071

hanami kuvituskuva