Helka

Helsingin kaupunginosayhdistykset ry

Uutiset / Helkan uutiset / Helkan työpajat kaupunginosan someviestintään ke 18.4. ja to 3.5.

somekoulutus 2018 kuvitus
Helka ry tarjoaa keväällä 2018 sosiaalisen median koulutuskokonaisuuden monipuolisilla sisällöillä, joissa on jokaiselle jotakin! Ensimmäinen, luentomainen ilta järjestettiin jo Töölön kirjastolla 5.4. Oheisen linkin kautta löytyy kouluttaja Peppi Tervo-Hiltulan esitys.

Jokainen ilta on itsenäinen kokonaisuus, joten voit osallistua joko yhteen tai vaikka kaikkiin iltoihin. Osallistumismaksu: Helkan jäsenyhdistyksiltä 10 €, muita 20 € (per hlö/per ilta). Maksu paikan päällä käteisellä (kuittia vastaan) tai mukaan annettavalla tilisiirto-lomakkeella. Kouluttajana toimii sosiaalisen median asiantuntija, FM, kulttuurituottaja Peppi Tervo-Hiltula Kasvio 2000:sta. Tule täydentämään sosiaalisen median viestintäosaamistasi ennen kevään 2018 kaupunginosatapahtumia!

Innostava työpaja: Me viestimme somessa! – 1. ilta (max 20 osallistujaa)

Ajankohta: ke 18.4. klo 17-19; paikkana Helsingin yliopiston päärakennuksen sali 17 (os. Fabianinkatu 33, 4.krs). Työpaja keskittyy Facebookin ja Instagramin haltuunottoon. Tämä on sinulle, jolle sosiaalinen media ei ole vielä kovin tuttu ja kaipaat oman tekemisesi kivijalkaan vahvistusta. Toiminnallisia harjoituksia sosiaalisen median viestintävalmiuksien vahvistamiseen, itseilmaisuun ja motivointiin. Käytännönläheistä opastusta alueen omien somekanavien kehittämiseen. Kevyt työpaja kuvien ja tekstin käytöstä osallistujien lähtötaso huomioiden.

Innostava työpaja: Me viestimme somessa! - 2. ilta  (max 20 osallistujaa)

Ajankohta: to 3.5. klo 17-19; paikka ilmoitetaan myöhemmin.
Tässä työpajaillassa pohditaan sosiaalisen median strategiaa ja harjoitellaan innostavan ja sitouttavan sisällön luomista. Tutustumme mainostamiseen sosiaalisessa mediassa ja  tutkimme someviestinnän merkittävyyttä eri analysointi työkaluilla (mm. Google analytics).

ILMOITTAUTUMISOHJEET:

Ilmoittautumiset suoraan Helkaan sähköpostitse osoitteella
helka (ät) helka.net

- ke 18.4. työpajaan: viimeistään ti 17.4. klo 12.00
- to 3.5. työpajaan: viimeistään ke 2.5. klo 12.00

Työskentelemme työpajoissa omilla koneilla. Ota siis mukaan oma läppäri tai älypuhelin, jossa sovellukset Facebook, Instagram ja Facebook Manager ovat valmiiksi asennettuna. Suosittelemme myös ottamaan laturin mukaan. Helka ry:llä ei ole tarjota koneita käyttöön. Huolehdi myös, että sinulla on tarvittavat käyttäjätunnukset ja salasanat esimerkiksi päivitysten tekoa varten.

Vastaa mieluusti ilmoittautumisen yhteydessä seuraaviin kysymyksiin - näin voimme kartoittaa lähtötasoa jo ennen koulutuksen alkamista:
- Miten kuvailisit sosiaalisen median käyttöäsi?
- Hallinnoitko Facebook sivua tai ryhmää? Mitä?
- Miten yhdistyksenne viestii sosiaalisessa mediassa? Entä muuten?
- Kenet erityisesti haluaisitte tavoittaa sosiaalisen median kautta?
- Mitä pidät kompastuskivenänne sosiaalisen median viestinnässä?
- Vapaat kommentit / ”toivoisin oppivani ainakin”