Helka

Helsingin kaupunginosayhdistykset ry

Helka / Jäseneksi

Kun kaupunginosa-, asukas- tai omakotiyhdistys haluaa liittyä Helkaan, toivomme lyhyen ja vapaamuotoisen, yhdistyksen nimenkirjoittajien allekirjoittaman jäsenhakemuksen osoitettuna Helkan hallitukselle. Hakemus toimitetaan sähköpostitse osoitteella helka[at]helka.net tai postitse Helkan toimiston osoitteeseen: Helka ry, Aurorankatu 19, 00100 Helsinki.

Jäsenhakemuksen mukaan tulee liittää:
- pöytäkirjanote kokouksesta, jossa Helkaan liittymisestä on päätetty
- kopio yhdistyksen säännöistä
- mielellään tulevan vuoden toimintasuunnitelma ja/tai -kertomus edelliseltä vuodelta
- yhdistyksen yhteyshenkilöiden yhteystiedot (sekä tieto siitä, mitkä näistä yhteystiedoista on lupa asettaa julkisesti esille Helkan kotisivuille)

Edellytyksenä yhdistyksen jäsenyydelle on, että yhdistyksen säännöissä todetaan sen harjoittavan kaupunginosan hyväksi tapahtuvaa toimintaa. Yhdistyksen toiminnan tulisi myös olla avointa kaikille kaupunginosan asukkaille.

Hakemusasiakirjat on toimitettava Helkaan viimeistään noin viikkoa ennen sitä hallituksemme kokousta, jossa asiaa halutaan käsiteltävän. Helkan hallituksen kokouspäivämäärät löytyvät oheisesta linkistä.

Päätöksen saa kokouspäivän jälkeen puhelimitse toiminnanjohtaja Pirjo Tulikukalta (p. 045 145 2595 tai 041 522 2071). Virallisemman pöytäkirjanotteen hyväksymispäätöksestä lähetämme pyynnöstä jäseneksi hyvksytylle yhdistyksille.

Lisätietoa jäsenyydestä voi kysyä Helkan toimistolta,
sp. helka[at]helka.net.

Tervetuloa mukaan Helkan toimintaan!